Europarlamentarul USR PLUS, Vlad Botoș, inaugurează cabinetul de europarlamentar din Mehedinți, situat în incinta Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin

Vlad Botoș: „Chiar dacă trăim vremuri grele, vremuri în care trebuie să fim foarte atenți cum interacționăm unii cu alții, să ne distanțăm fizic pe cât posibil, activitatea noastră de zi cu zi, activitatea profesională trebuie să continue, binențeles sub rigorile știute.


Astăzi am avut bucuria să inaugurez un nou cabinet europarlamentar în Drobeta Turnu Severin, alături de o audiență redusă.
Am ținut mult să deschid acest birou europarlamentar în unul dintre cele mai „roșii” județe din România, într-o zonă cu un potențial imens dacă ar exista voința și energia spre a atrage fonduri europene.


Biroul meu europarlamentar este deschis tuturor celor care vor să interacționeze cu activitatea noastră în Parlamentul European dar mai ales celor care vor să aducă mai multă Europă în acest județ.


Biroul este situat în zona pietonală a orașului în incinta Casei Tineretului, str. Crișan, nr. 25 în apropierea Turnului de Apă, monument emblematic pentru Turnu Severin.”

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș a inaugurat un cabinet de europarlamentar în Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *