După aproape 5 luni, campania „Fără penali în funcții publice” a ajuns la  final în județul Mehedinți. Aproape 6000 de Mehedințeni au semnat pentru inițiativă.

Finalul campaniei a fost marcat de sosirea caravanei #FaraPenali și în județul nostru.

Împreună cu voluntari și colegi din Mureș, București, și cu deputatul de Dolj Adrian Claudiu Prisnel, am strâns peste 1000 de semnături în 2 zile, ducând numărul total de semnături pe Mehedinți la aproape 6000.

Caravana a fost condusă de Marcel Tărăbuță, vicepreședinte USR Mehedinți, care a strâns singur peste 5000 de semnături pentru inițiativa #FărăPenali, contribuind foarte mult la atingerea pragului de 20,000 de semnături în minim 21 de județe.

Am fost în Târgul Veterani, pe Promenada Crișan și în Parcul Central din Drobeta Turnu Severin, la Târgul Săptămânal din Vânju-Mare, pe Clisura Dunării și în Orșova.

Numărul de semnături strânse în Mehedinți pare mic față de alte județe, dar trebuie ținut cont și de mărimea județului, și de faptul că numărul de semnături strânse este dublu față de numărul de voturi obținute de USR la alegerile parlamentare din 2016.

Doar uniți putem salva România. Vă așteptăm alături de noi.

Campania „Fără penali în funcții publice” a ajuns la final în județul Mehedinți
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *