La începutul acestui an am făcut demersuri în scris către Consiliul Județean, Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării Regionale, legat de situația incertă a Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin.

Răspunsurile primite nu au fost în măsură să ne convingă că încă se dorește reabilitarea bazinului de înot, sau dacă se dorește lăsarea în paragină și înlocuirea lui cu altceva.

Între timp, în clădirea bazinului de înot a apărut o unitate de alimentație publică, ceea ce ne face să credem că reabilitarea bazinului este din ce în ce mai puțin probabilă.

În consecință, am făcut două noi adrese, una către Consiliul Județean și alta către Compania Natională de Investiții.

Pentru a afla dacă se dorește în continuare reabilitarea bazinului, am cerut de la Compania Națională de Investiții copii după documentele primite de la câștigătorul licitației pentru expertiza tehnică, precum și motivele pentru care documentația realizată de acesta a fost respinsă de către Ministerul Dezvoltării Regionale.

De la Consiliul Județean Mehedinți am cerut informații legate de proprietarii clădirii în care se află bazinul de înot, precum și informații despre cum a fost posibilă apariția unei unități de alimentație publică în incinta bazinului.

 

USR Mehedinți continuă demersurile pentru Salvarea Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *