Consiliul județean își arată din nou limitele, iar Muzeul Regiunii Portile de Fier nu va fi gata nici anul acesta. Mai mult, pentru terminarea lucrărilor nu se mai pot accesa fonduri europene, deoarece data limită de execuție a fost demult depășită, iar acesta se va finaliza din fonduri proprii. Administrația ineficientă ne face din nou să pierdem fonduri nerambursabile oferite de Uniunea Europeană.

Pe 14 noiembrie, consiliul județean a hotărât să mai amâne cu 1 an finalizarea obiectivului, noul termen de finalizare fiind 31 decembrie 2018, iar lucrările să se continue cu fonduri din surse proprii ale județului.

Contractul petru Reabilitarea Muzeului Regiunii Porțile de Fier a fost semnat pe 24 decembrie 2009, termenul de execuție fiind de 32 de luni ( 2 ani și 8 luni ). Luna aceasta se înplinesc 8 ani de la semnarea contractului si 5 ani de când acesta ar fi trebuit finalizat.

Muzeul Regiunii Porțile de Fier nu va fi gata nici anul acesta, și va fi terminat pe banii județului