În acest an, primăria Drobeta Turnu Severin a achiziționat servicii de consultanță pe achiziții publice în valoare de 130.000 RON de la firma EURO FORM CONSULTING SRL, care în anul 2016 a avut o cifră de afaceri de doar 168.000 ron. Toate acestea în condițiile în care în cadrul primăriei există un serviciu specializat pe achiziții publice cu 14 angajați, conform organigramei aparatului de specialitate al primarului. Mai mult, în luna iulie au fost plătite din banii primăriei 2 sejururi în Sinaia pentru participarea la cursul: „Operațiuni și proceduri de achiziții publice”.

Dacă adunăm toți banii cheltuiți de primărie pentru achizițiile publice constatăm că sunt foarte mulți, și bănuim că a fost găstită o nouă metodă de a cheltui banul public.

Conform descrierii achiziției din portalul SEAP, în schimbul sumei de 130.000 ron au fost primite 340 de ore de consultanță, ceea ce înseamnă că pentru fiecare oră de consultanța s-au plătit aproape 400 ron.

Cerem pe această cale primăriei să ofere public detalii concrete privind consultanța pe care au primit-o pe achiziții publice și să ne explice dacă a meritat cheltuirea acestei sume.

Mai jos puteți vedea pagina achiziției de pe portalul SEAP:

Mai jos sunt achizițiile de servicii turistice și pregătire profesională pe achiziții publice:

Primăria Drobeta Turnu Severin a plătit 130.000 lei pentru consultanță pe achiziții publice în timp ce are serviciu de achiziții publice cu 14 angajați
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *