Chiar dacă suma totală plătită de Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termica din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin se aprope de 50 de milioane de lei, această achiziție nu a fost publicată în portalul de achiziții publice SEAP. Conform legilor transparenței, toate achizițiile publice trebuie puse în portalul de achiziții publice SEAP.

Considerăm că cetățenii orașului trebuie să știe pe ce se cheltuie banii lor și dacă păcura a fost cumpărată la supra-preț pentru a le umfla facturile și petru a duce comisioane intermediarilor.

Având în vedere situația dramatică cu termoficarea din Drobeta Turnu Severin și pretul mare pe care locuitorii trebuie să îl plătească, nu există nici un motiv pentru care aceste informații să fie ascunse.

În luna Noiembrie 2016, cand a fost începută livrarea agentului termic, în loc să își asume eșecul în găsirea unei soluții eficiente pentru încălzirea orașului, mulți au pozat în salvatori pentre că au găsit această soluție care a băgat mulți locuitori în faliment. Vrem să vedem dacă această soluție dezastruoasă nu a fost „găsită” doar pentru ca unii să facă niște comisioane.

Pe această cale, cerem să se facă publice motivele pentru care SEAP-ul a fost ocolit.

Serviciul Public de Termoficare a ocolit SEAP-ul pentru achiziția de păcură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *