Ne apropiem cu pași repezi de primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale care va avea loc pe 10 Noiembrie 2019 și atât la nivel național, cât și în județul Mehedinți, susținătorii și membrii Alianței 2020 USR-PLUS se află, zi de zi, în mijlocul românilor pentru a le explica planurile noastre pentru o  Românie mai bună.

Din Salcia până la Baia de Aramă și de la Strehaia până la Orșova, echipa USR Mehedinți străbate fiecare  oraș, stradă și uliță a județului pentru a promova și a susține ideile pentru care, Dan Barna, candidatul USR-PLUS pentru aceste alegeri, merită să devină viitorul președinte al României.

Dan Barna, jurist ca educație și fost antreprenor cu experiență în mediul privat, ne-a reprezentat cu succes ca parlamentar în Camera Deputaților a Parlamentului României împreună cu grupul parlamentar USR in ultimii 3 ani, timp în care au ținut piept tăvălugului constant al coaliției de guvernare PSD-ALDE la adresa democrației și statului de drept.

Echipele USR și PLUS Mehedinți vor continuă să meargă să discute cu cetățenii și în perioada următoare pentru a-i convinge că Dan Barna are toate competențele pentru a deveni următorul președinte al României.

Votați Dan Barna Președinte!

Dan Barna Președinte. Campania Prezidențială USR-PLUS în Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *