În ultima perioadă, gropile în carosabilul din Drobeta Turnu Severin apar ca ciupercile după ploaie. Acest fapt este cu atât mai revoltător cu cât asfaltul a fost turnat în perioada 2011-2013, adică decât cu 5-7 ani în urmă. Nici nu a expirat bine perioada de garanție și străzile pun deja oamenilor probleme serioase.

Mai mult, această „garanție” a străzilor a fost motivul invocat de autorități pentru a bloca extinderea rețelei de gaze naturale, ce ar fi dat o șansă locuitorilor la un confort termic decent în case.

Prin această campanie dorim să sensibilizăm autoritățile pentru a repara carosabilul acolo unde au apărut gropi, acolo unde este cazul, pe garanția oferită de constructor.

Vom începe această campanie cu o groapă reprezentativă pentru Drobeta Turnu Severin, datorită proximității față de Primărie, circa 10 metri, și datorită faptului că sunt afectate toate straturile de asfalt puse peste piatra cubică, fapt ceea ce ne face o idee foarte completă despre calitatea asfaltării în municipiu.

Oare edilii și angajații, care vin în fiecare zi la Primărie, nu au observat această groapă ? Sau au observat-o și nu i-a interesat ? Dacă ei locuiesc aici și le pasă de acest oraș, de ce nu anunță măcar serviciul responsabil atunci când trec pe lângă aceste gropi ? Dacă asfaltarea a avut garanție, de ce nu apelează la ea pentru ca drumurile să fie reparate pe cheltuiala constructorului ?

Dacă vedeți gropi în oraș, fie că sunt noi sau vechi, vă rugăm să le faceți o poză și să ni le trimiteți pe adresa de e-mail: [email protected], sau prin intermediul paginii de facebook , iar noi le vom publica.

USR Drobeta Turnu Severin lansează Campania „Adoptă o Groapă”
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *