Se pare că iarna va veni mai repede anul acesta. În luna octombrie primăria ar trebui să fie pregătită să furnizeze agent termic în oraș, pentru a asigura confortul termic în locuințe și în instituțiile de învățământ, de sănătate și culturale. Am urmărit hotărârile adoptate de consiliul local Drobeta Turnu Severin și în afară de închirierea celor 2 cazane pe păcura de la Regia autonomă pentru activități nucleare nu s-a mai făcut nici un pas concret în acest sens. Din această cauză considerăm că este de datoria primăriei să ofere informațiile necesare și să grăbească procedurile. Locuitorii din Drobeta Turnu Severin au nevoie să știe:

  1. Când va fi posibilă furnizarea agentului termic în Drobeta Turnu Severin ?
  2. Care va fi pretul plătit pe gigacalorie pentru încălzirea locuințelor și care va fi prețul pentru încalzirea spațiilor cu altă destinație decât cea de locuință ?
  3. Care este suma totală necesară pentru acoperirea subventiilor acordate pentru încălzirea locuințelor și din ce surse va fi asigurată această sumă ?
  4. În cazul în care agentul termic va întâzia sa apară, ce soluții are primăria pentru asigurarea confortului termic în unitățile de învățământ și în unitățile de sănătate ?
  5. Ce soluție va fi adoptată pentru ca în anii următori să nu mai avem aceste probleme cu încălzirea orașului ?

 

Mai jos puteți citi adresa trimisă de senatoarea USR Silvia Dinică primăriei Drobeta Turnu Severin.

 

Uniunea Salvați România solicită informații primăriei legate de furnizarea agentului termic în iarna 2017-2018
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *